Blue Bird Café

zo 19apr2020

een aanrader voor liefhebbers van akoestische gitaarmuziek en meerstemmige zang.

Van 14:30 tot 16:30

Prijs 15,00

Bluebird Café, een project van drie leden van countryband Savannah (www.savannah.nl) en singer-songwriter Marcel Verbeek (www.marcelverbeek.nl). De naam Bluebird Café verwijst naar het wereldberoemde muziekcafé in Nashville: het mekka van singer-songwriters, waar dagelijks nieuwe talenten en grote legendes optreden.

Bluebird Café speelt eigen werk, maar ook liedjes van singer-songwriters als James Taylor, Paul Simon, Leonard Cohen en Crosby, Stills, Nash and Young.

In 2017 brachten ze hun eerste album uit, getiteld Singer-Songwriter Sessions, volume 1. De intieme concerten van Bluebird Café zijn een aanrader voor liefhebbers van akoestische gitaarmuziek en meerstemmige zang.

Stamgasten: - Marcel & Wilma Smulders, Javier Garcia Vicente (Savannah) Marcel Smulders, Wilma Smulders en Javier Garcia Vicente vormen al jaren het hart van Savannah, de meest populaire countryband van de Benelux. Savannah toert met veel succes langs theaters en festivals in Nederland en Europa. - Marcel Verbeek Marcel Verbeek is een singer-songwriter uit Nijmegen, met Brabantse ‘roots’. Marcel bracht twee albums uit met eigen werk en speelde samen met onder anderen meestergitarist Harry Sacksioni en zangeres Anneke van Giersbergen. Promotievideo: https://www.youtube.com/watch?v=RHvaLp_5XuE Relevante websites: www.marcelverbeek.nl en www.savannah.nl

Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Betaling niet online, maar op de middag of avond zelf aan de kassa van het theater. U ontvangt een bevestiging van deze reservering. Let op uw Spambox, soms komt de bevestiging daarin terecht!

Aantal plaatsen

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...