Blue Bird Café

zo 03okt2021

Na het succes van vorig jaar weer terug in ons theater

Van 16:00 tot 17:30

Prijs 15,00

Weer terug in Theater Het Hof!

Bluebird Café is een project van drie leden van countryband Savannah (www.savannah.nl) en singer-songwriter Marcel Verbeek (www.marcelverbeek.nl). De naam Bluebird Café verwijst naar het wereldberoemde muziekcafé in Nashville: het mekka van singer-songwriters, waar dagelijks nieuwe talenten en grote legendes optreden.

Bluebird Café speelt eigen werk, maar ook liedjes van o.a. singer-songwriters James Taylor, Paul Simon, Leonard Cohen en Crosby, Stills, Nash and Young. In 2017 brengen ze hun eerste album uit, getiteld Singer-Songwriter Sessions, vol.1
De intieme concerten van Bluebird Café zijn een must voor liefhebbers van akoestische gitaarmuziek en meerstemmige zang. 

 Stamgasten:

Marcel & Wilma Smulders, Javier Garcia Vicente (Savannah)

Marcel Smulders, Wilma Smulders en Javier Garcia Vicente vormen al jaren het hart van Savannah, de meest populaire countryband van de Benelux. Savannah toert met veel succes langs theaters en festivals in Nederland en Europa.

Marcel Verbeek

Marcel Verbeek is een singer-songwriter uit Nijmegen, met Brabantse ‘roots’. Marcel bracht twee albums uit met eigen werk en speelde samen met onder anderen meestergitarist Harry Sacksioni en zangeres Anneke van Giersbergen.

Meer info: http://www.marcelverbeek.nl/bluebirdcafe/

Reserveren: marcel@marcelsmulders.com of via onderstaand formulier.

Videos: Bluebird Café videos

Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. U ontvangt binnen 2 dagen een bevestiging van deze reservering, waarin tevens het rekeningnummer waarop het te betalen bedrag kan worden overgemaakt.

Aantal plaatsen

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...