Als Sekhmet tot je spreekt

di 14jan2020

Nancy Polet

Van 20:00 tot 22:00

Prijs 15,00

Nancy Polet had in 2016 een zeer indringende en persoonlijke ervaring met de Egyptische godin Sekhmet in The British Museum. Tot drie keer riep dit “levende” beeld haar naar zich toe. Nancy ontdekte dat gevoelige mensen ook in de huidige tijd de frequentie van Sekhmet kunnen waarnemen en haar tijdloze wijsheid tot zich krijgen.
Zoals elk jaar brachten Roeland Beljon en Nancy Polet in 2016 hun jaarlijkse bezoek aan Glastonbury, Wiltshire en Londen. Nancy, die in de loop der jaren steeds sensitiever is geworden, wist dat ze in Londen een bezoek moest brengen aan de Egyptian Hall in het British Museum. In deze prachtige ruimte zoog een groot beeld van de Egyptische godin Sekhmet haar naar zich toe. Roeland zag hoe Nancy's adem stokte en haar tranen gingen stromen. Nancy ervoer dat dit beeld "levend" was en een overweldigend diepe herinnering kwam boven. Het beeld straalde uit “jij bent van mij en ik ben van jou”. Nancy voelde dat ze deze energie heel erg goed kende maar ook dat "Zij" eigenlijk niet op deze plaats thuishoorde. De ontmoeting met Sekhmet fascineerde Nancy enorm en binnen een week stond ze opnieuw oog in oog met de godin.

Hierna barstten de synchroniciteiten los en tot op de dag van vandaag komen leeuwen of katachtigen in allerlei vormen op Nancy's pad. Tekens dat het contact echt was en er nog steeds is.

Terug in Nederland deed Nancy research naar Sekhmet, de godin van het vuur, van zowel vernietiging als van heling. Ze ontdekte dat vele mensen in deze tijd visioenen of spirituele ervaringen hebben bij het aanschouwen van een Sekhmet-beeld. Het verlangen opnieuw in de nabijheid van Sekhmet te zijn liet haar niet los en begin oktober 2016 bevonden Nancy en Roeland zich opnieuw in het British Museum. Tegen sluitingstijd had Nancy de mogelijkheid vrijwel alleen te zijn met Sekhmet en Haar energie volledig in zich op te nemen en Haar boodschap tot zich door te laten dringen.
Tijdens de lezing zullen onder meer de volgende vragen beantwoord worden:
Wie was/is Sekhmet en wat betekende ze in het Oude Egypte?
Welke Farao heeft de beelden laten maken?
Hoe werkt Egyptische magie?
Waarom spreekt Sekhmet juist in deze tijd tot zoveel gevoelige mensen?
Wat maakt Sekhmet in mensen los en wat is haar kracht?
De avond zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de "levende" energie van Sekhmet te ervaren.
De lezing is doorspekt met prachtige foto's en filmpjes.
Een zeer bijzondere avond voor mensen die een hang hebben naar het Oude Egypte!

Reserveren: www.spiritueelcafearnhem.nl