Uitvaart

Hai dimenticato un’erezione di qualità? Contatto – farmacia-farina.com. Confidenziale!

Theater Het Hof, volgens dagjeweg.nl het sfeervolste theatertje van Nederland,  nu ook beschikbaar als unieke uitvaartlocatie.

 

De mooiste toneelstukken worden er gespeeld, huwelijken gesloten, verjaardagen gevierd, lezingen en vergaderingen gehouden. Met meer dan twintig jaar ervaring.

Maar dat de theaterzaal ook uitermate geschikt is voor een uitvaartceremonie, is nog niet zo bekend. Hoe vaak worden bezoekers en nabestaanden tijdens een uitvaartceremonie niet geconfronteerd met de vorige uitvaart, terwijl de volgende zich alweer aandient? Alsof het daardoor niet een unieke persoonlijke beleving, maar meer een massaproduct betreft. Tijd is geld en de commercialisering heeft helaas ook op dit gebied hard toegeslagen.

Theater Het Hof biedt echter alle tijd en ruimte om een uitvaartceremonie op een zo persoonlijk mogelijke grondslag vorm te geven en die ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. De unieke sfeer van het gebouw, met zijn prachtige theatrale belichtingsmogelijkheden en de geweldige akoestiek die sprekers verstaanbaar maakt en alle mogelijke muzikale uitvoeringen ten gehore kan brengen, maken dit mede mogelijk.

Wilt u meer informatie, dan kunt u een email sturen naar info@theaterhethof.nl

U kunt ook bellen: 026-3514436 of 06-49954032.