Vaste programmering

Theater Het Hof biedt naast alle voorstellingen ook aan verenigingen, clubs en/of stichtingen de mogelijkheid gebruik te maken van het theater.

Heeft u zelf interesse om het theater te gebruiken voor een steeds terugkomende activiteit? Bel 026-3514436 of stuur een mail naar: info@theaterhethof.nl

Voor éénmalige verhuur: zie de pagina verhuur.​


Iedere tweede dinsdag van de maand om 20.00 uur wordt een lezing gehouden op het gebied van bewustwording en gezondheid.


Jazz in Arnhem

Iedere eerste dinsdag van de maand:

De Stichting Jazz in Arnhem (sJAZZ) is uitgegroeid tot een landelijk jazzpodium, erkend door de VIP-podia en het Fonds voor de Podiumkunsten. Vanaf dit seizoen verhuist de sJAZZ naar Theater het Hof om weer een tiental kwaliteitsconcerten te bieden. Uitgangspunt bij programmering zijn regionale groepen en musici afgewisseld met grote publiekstrekkers, jong aanstormend talent, veelzijdigheid multi-disciplinaire crossovers.


De Vrije Academie voor Kunst en Cultuur

De Vrije Academie is een landelijk educatief instituut, gevestigd in Amsterdam, dat actief is in het verzorgen van onderwijs aan volwassenen op het gebied van kunst & cultuur. De Vrije Academie is in 1990 opgericht door kunsthistorici drs. Peter van Duinen en drs. Erlend Hofman Kolk en wordt niet gesubsidieerd.

Regelmatig worden in ons theater cursussen geprogrammeerd, zie daarvoor onze agenda.