Collectief Rauw – cultureel podium

vr 02mrt2018

Collectief Rauw presenteert een cultureel podium voor de kunsten: Robuust.

Van 20:00 tot 22.30

Prijs € 5,00

Op de ruwe planken van Theater het Hof presenteert Collectief Rauw een cultureel podium voor de kunsten. Robuust is zijn naam. Een krachtig fundament, dat elk kwartaal weer een boordevolle avond met verrassende kunstperformances zal bieden.
Iedere editie draagt een eigen thema, ditmaal staat ‘Ongepolijst’ centraal. Schrijvers, muzikanten, dansgroepen, theatergezelschappen, cabaret-artiesten en singer-songwriters en niet genoemde disciplines worden uitgedaagd om hiermee aan de slag te gaan.
Er is ruimte voor maar liefst twaalf deelnemers, dus meld je tijdig aan als je wellicht wilt optreden. Een performer krijgt vervolgens acht minuten voor zijn of haar performance.
Het publiek kan werkelijk een rauwe avond verwachten, waarbij alles net even anders gaat. Soms tegendraads met veel lef, soms kwetsbaar en ruw, maar ook humor, liefde en herkenning zullen veelvoudig voorbijkomen.
Beleef een avondje uit in een vanbuiten monumentaal gebouw en vanbinnen nog authentiek ingericht theater. Ouderwets gezellig dus, waar intimiteit en rust je meevoeren langs alle kunstuitspattingen.
Artiesten opgelet
Voor jouw aanmelding kun je ons het beste een email sturen naar collectief.rauw@gmail.com, geef in de tekst aan wie je bent en wat je precies wilt doen. We proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren.