De Boomers-Hof-Huisband

zo 30jan2022

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT!

Van 14:00 tot 17:00

Prijs gratis

NIEUWJAARSCONCERT

VAN DE HOFBOOMERS-HUISBAND

op zondag 30 januari om 14.00 uur

De Hof-Boomers hebben de afgelopen weken weer hard geploeterd op alle oude en nieuwe nummers.  Alle speciaal voor het kerstconcert ingestudeerde nummers worden voorlopig voor december 2022 bewaard.

Of het concert daadwerkelijk doorgang kan vinden weten we nog niet, maar we gaan er wel vanuit.  In ieder geval krijgt u hierdoor alvast de gelegenheid deze middag in uw agenda te noteren. En mocht het onverhoopt toch niet doorgaan, dan krijgt u dat ruim op tijd van ons te horen, zodat u die vrije zondagmiddag anders kunt besteden.

En omdat het theater waarschijnlijk om 17.00 uur zal moeten sluiten, (zoals de laatste keer) begint het ook nu al om 14.00 uur, zodat u nog langer kunt genieten van het eerste concert van dit jaar en van het eerst mogelijke open horeca-weekend van 2022.

Het theater zelf is al open vanaf 13.00 uur, zodat u alvast kunt 'indrinken'.

De toegang is nog steeds gratis, maar u dient wel vooraf te reserveren.

En... laat u niet afschrikken door alle regels; de luchtbehandeling in ons theater is nog steeds, volgens alle richtlijnen, de allerbeste die er is.

We hopen u dan ook graag te ontmoeten op deze laatste zondagmiddag van de maand van dit nieuwe jaar, om u weer te mogen laten genieten van ons sfeervolle theater en de geweldige dans- en luistermuziek van de Hof-Boomers- Huisband!!

Tot dan!