De Boomers-Hof Huisband

zo 26sep2021

Een concert met liedjes rond de jaren 60

Van 15:00 tot 17:00

Prijs : De toegang is gratis. De tekst hieronder over de betaling kunt u negeren.

Na maanden van repeteren en bezettingswisselingen is het dan uiteindelijk zover. We kunnen met onze huisband dat repertoire ten gehore brengen, waarvan wij denken dat door ons publiek hogelijk zal worden gewaardeerd. En niet alleen het repertoire, met liedjes van ronde de jaren zestig,  maar ook het geluidsvolume zal bij eenieder van boven de vijftig in de smaak vallen. Want waar kunnen we tegenwoordig nog een concert bijwonen zonder oordopjes? Bij Theater Het Hof dus! Helemaal akoestisch is helaas niet mogelijk, maar we zitten er niet ver vanaf.  Als u de voorstelling “Zomaar een Cadeautje” heeft gezien, dan weet u wat er wordt bedoeld. Ook al was dat maar een heel klein gedeelte van het repertoire en niet de hele band. Tevens mag er vanaf deze datum ook weer gedanst en meegezongen worden. Maar het hoeft niet. Gewoon met een drankje aan tafel genieten van de muziek uit die jaren vijftig en zestig, is nu ook al een hele beleving.

Ons streven is om deze ‘vijftigplussers’ concerten maandelijks te organiseren.  Om er achter te kunnen komen hoe groot de belangstelling voor zo’n reeks concerten van de ‘Boomers-Hof Huisband’ zou kunnen zijn, zal de toegang voor de pilot op 26e voor alle ‘Hofvrienden’ en bezoekers dan ook gratis zijn. Tijdens die vervolgconcerten zullen we dan ook gasten laten optreden, om het allemaal nog leuker en gevarieerder voor u te maken. Wel dient u vooraf te reserveren, zodat we een beetje zicht op de situatie kunnen houden.

We hopen dat het een groot succes zal worden en dat we u snel weer in het theater mogen begroeten.

De Boomers-Hof Huisband bestaat uit: Jan Klop (zang/basgitaar) - Joop van der Linden (zang/slaggitaar/toetsen) – George van Heeteringen (drums/percussie) Anthony …. (zang/sologitaar)