De uitnodiging – een introductieavond over Non-Dualiteit

di 11feb2020

Harrie Dijkshoorn

Van 20:00 tot 22:00

Prijs 15,00

De uitnodiging is altijd dezelfde - kijk naar wie je bent, nu, te midden van alles wat er gebeurt. De bron van blijvend geluk wordt hier gevonden. Waar je ook bent en hoe je je ook voelt, dit is altijd de uitnodiging.
Deze avond staat in het teken van de traditionele leer van Advaita Vedanta. Advaita Vedanta is een methodiek die ons laat zien dat de werkelijkheid non-duaal is. Het zegt ons dat je geluk en identiteit investeren in iets wat verschijnt, een tijdje aanhoudt en weer verdwijnt, de oorzaak van smart is. Blijvend geluk vind je in het kennen van je eigen wezen zoals het werkelijk is.
De volgende onderwerpen zullen worden besproken:
Wat is non-dualiteit?
Bespreking van het non-duale als de essentie van je eigen ongerepte natuur, en voorafgaand aan iedere invulling die wij eraan zouden kunnen geven. Hoe kun je het oningevulde, je eigen natuur, kennen?
Meditatie en non-dualiteit
Door middel van een geleide meditatie wordt het onbegrensde kenbaar gemaakt.
Zelf-acceptatie
Een van de belangrijkste elementen voor de bevrijding van de geest.
Harry Dijkshoorn werkt als trauma therapeut en volgt al 40 jaar zijn passie voor oosterse bevrijdingswegen. Na een 38 jarig verblijf in het buitenland is hij sinds kort met zijn vrouw en tien jarige dochter teruggekeerd naar Nederland en verheugt hij zich deze workshop in het Spirituele Cafe aan te kunnen bieden.

Reserveren: www.spiritueelcafearnhem.nl