Duo Dubbel – Charlotte Waardenburg en Dookje Engelhard

wo 14mrt2018

“VAN SONNEVELD TOT STEVIE WONDER”, muziekprogramma van Charlotte en Dookje (LOS Muziektheater)

Van 20:30 tot ± 22.00

Prijs € 15,00

Muziekprogramma door Charlotte Waardenburg en Dookje Engelhard.
(Bekend van o.a. LOS muziektheater)

 

“VAN SONNEVELD TOT STEVIE WONDER”
Naast hun groep “LOS muziektheater” hebben Charlotte (zang) en Dookje (zang en piano) onder de naam Duo Dubbel een nieuw concept ontwikkeld, speciaal voor Theater Het Hof. Op woensdag 17 januari 2018 speelden zij hun eerste voorstelling in ons theater en het was een enorm succes. Ook deze avond zullen zij u meenemen in de wereld van de klassieke theaterliederen tot hedendaagse hits, van Wim Sonneveld tot Stevie Wonder.

Deze liederen worden op zeer speciale wijze ten gehore gebracht; niet zoals het origineel, nee met een zeer persoonlijke en muzikale interpretatie! Bovendien wordt elk lied op geheel eigen wijze amusant ingeleid door de cabaretières.

Een uniek gegeven van dit programma is de mogelijkheid tot persoonlijke input van het publiek! Op het moment dat u kaarten reserveert kunt u een verzoeknummer aanvragen via Theater Het Hof (info@theaterhethof.nl of tel: 026-3514436) Ook vinden Charlotte en Dookje het leuk om te horen, waarom u juist dit lied wilt aanvragen. Desgewenst kan het persoonlijke verhaal er die avond bij worden verteld in combinatie met het lied. Uiteraard kan de aanvrager van het lied te allen tijde anoniem blijven!

Dookje en Charlotte zullen een selectie maken uit de aanvragen en daar nog liedjes uit hun vaste programma aan toevoegen, zodat het een bijzonder muzikale en amusante avond wordt. Verzoeknummers aanvragen kan tot twee weken voor de voorstelling, want de dames hebben ook nog tijd nodig om deze in te studeren (Laat ook even weten bij welke voorstelling u aanwezig bent). Een feest der herkenning maar ook een ontdekking van het verhaal achter populaire liederen, alsmede het persoonlijke verhaal van het publiek.

Reserveer op tijd, want vol is vol.