Geruchten – een feestelijke komedie van Neil Simon

za 07okt2017

Een van de leukste komedies ooit geschreven. Over de hele wereld met succes gespeeld. Nu exclusief te zien in ons theater.

Van 20:30 tot ± 22.30

Prijs € 15,00

Een hilarische komedie waar verwarring en hypocrisie om voorrang vechten, met een zeer verrassend slot.
 
Chiel en Mia Brokking geven een feest ter ere van hun tienjarige huwelijk. Wanneer de eerste gasten arriveren, blijkt Chiel buiten bewustzijn op bed te liggen en is zijn vrouw Mia in geen velden of wegen te bekennen. Het lijkt er verdacht veel op, dat Chiel een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Een groot schandaal dreigt, temeer daar hij Eerste Kamerlid is. En er gingen ook al enige tijd geruchten de ronde over mogelijke buitenechtelijke praktijken van het stel. Als de gasten enigszins bekomen zijn van de schrik, doen ze er dan ook alles aan om te voorkomen dat er maar iets naar buiten komt. Er worden allerlei smoezen verzonnen. En er wordt keihard gelogen. En hoe meer gasten er arriveren, des te groter wordt de verwarring. Want… wie was er nu wel... en wie niet... en van wat... op de hoogte.
 
met:
Esther Beldman - Oda Berends - Anke Lensen - Marleen Teunissen - Tessa Tiesma - Erik Bok - Chris van der Laan -  Jochem de Rooi - Sander Spaan - Mars Teunisz.    Regie: Joop van der Linden.