De helende reis – Henriëtte Koks

di 13mrt2018

De helende reis - lezing door Henriëtte Koks

Van 20:00 tot 22.00

Prijs 15,00

Mijn visie is : Leef je leven vanuit innerlijke kracht zodat jouw levenszin en vitaliteit kunnen bruisen!
Mijn missie is: Pubers, dertig plussers en hooggevoeligen (HSP) op holistische wijze persoonlijk en efficiënt begeleiden om hun eigen weg te lopen.
De meest intense leerschool is mijn leven! Het bood kansen én fikse tegenslagen. De kansen heb ik kunnen benutten en de tegenslagen leerde ik accepteren. Die ergste tegenslagen waren (achteraf gezien) juist dé opening voor mij om nieuwe wegen in te slaan. Ik moest keuzes maken! Vanuit die keuzes heb ik door bewustwording, intuïtie, spiritualiteit en hooggevoeligheid mijn leven op kunnen bouwen.
In de moeilijkste tijd van mijn leven ben ik in aanraking gekomen met de Journey / De Helende Reis van Brandon Bays. Het is een spirituele opleiding waarin ik op en top gemangeld ben!. Ik ben door de pijn te doorleven er beter uitgekomen! Alles doorleven is wat de helende reis me aanreikte. Alle pijn en verdriet. Alle onverwerkte negatieve ervaringen. Op een fijne manier.
Daarnaast heb ik mijn hooggevoeligheid (HSP) om kunnen zetten van last naar kwaliteit. Ik kan daar nu de vruchten van plukken.
Door mijn snelle opmerkingsgave en observatievermogen kan ik gedetailleerd waarnemen. Daardoor en door mijn invoelend vermogen en intuïtie heb ik snel in de gaten wat iemand nodig heeft. In 'n sessie kan ik werken met een interventie uit de psychologie, coaching, Journey, spiritualiteit en/of lichaamsgericht methode.
Elk menselijk gevoel heeft bij mij bestaansrecht, ook het donkere in de mens.
Ik hoop je te zien bij de lezing.
Voor meer info: https://www.delevensbron.org/

reserveren: www.spiritueelcafearnhem.nl