Het Nederlandse Lied – Jong Talent!

do 15nov2018

Vanavond staan de tweedejaars met hun theaterprogramma in het Hof.

Van 20:30 tot 22:00

Prijs 5,00

Deze zomer stonden de eerste studenten van het Nederlandse Lied al in theater het Hof. Het was een geweldige en uitverkochte avond! Dit jaar komen ze terug, en omdat het aantal studenten verdubbeld is zijn zij er in november 2 avonden! Elke avond biedt iets anders, dus u kunt er zelfs beide avonden zijn!

14 november staan de eerste jaars op de buhne van het Hof met hun eerste kleinkunst programma. Deze studenten verdiepen zich in het kleinkunst repertoire van alle tijden en schrijven er een paar nieuwe pareltjes bij. Deze jonge zangers van het Nederlandse lied nemen jullie mee in hun levens, hun verhalen, en hun muziek. Ze weten te ontroeren en je te laten lachen. Zij laten je zien hoe dichtbij de muziek van Wim Sonneveld, Brigitte Kaandorp, Stef Bos, Jasperina de Jong en vele anderen bij het leven van deze 6 jongeren liggen.
15 november staan de tweede jaars, met hun theaterprogramma’s in het Hof. Zij plaatsen hun eigen stijlen muziek in persoonlijke en pakkende korte voorstellingen. Dus voor een afwisselende avond van popmuziek, kleinkunst en volksmuziek in een theatraal jasje bent u vanavond aan het juiste adres.

Voor de vaste bezoekers van Theater het Hof: Deze voorstelling wordt geregisseerd en begeleid door 2 dames van LOS muziektheater.
Regie: Femke Vernij
Piano: Dookje van Dieren
Zangcoach: Floor Thissen