Inspiratieavond Maya wijsheid: Wat brengt 2018 – Elvira van Rijn

di 14nov2017
Elvida van Rijn

Deze avond werpt Elvira van Rijn een blik vooruit op het nieuwe jaar. Hoe kunnen we de Tzolkin kalender gebruiken als kompas voor 2018?

Van 20:00 tot ± 22.00

Prijs € 15,00

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hun onvoorstelbaar precieze kalenders kunnen we in deze tijd nog steeds gebruiken als kompas in ons dagelijks leven. Deze avond werpt Elvira van Rijn een blik vooruit op het nieuwe jaar. Hoe kunnen we de Tzolkin kalender gebruiken als kompas voor 2018? 
2018 is het jaar van de uitnodiging om de nieuwe cyclus van 13 jaar die in 2017 is ingezet te vervolgen.
Op 1 januari 2017 begon het jaar waarin we mochten ontdekken dat we meer ons hart mogen volgen, trouw zijn aan onszelf. Dat we juist daardoor dienstbaar zijn aan de wereld. 2017 is ook het jaar waarin we worden geconfronteerd met het verleden zodat we met een schone lei de toekomst tegemoet kunnen gaan.
In 2018 worden we uitgenodigd om de dingen nog meer op onze eigen unieke manier te gaan doen, nog meer naar onze intuïtie te luisteren en met hart en ziel ons pad vervolgen.
Elvira vertelt aan de hand van het Jaarprofiel 2018 dat voor de lezing gratis beschikbaar zal komen hoe de Tzolkin kalender ons hierbij ondersteunt. Deze avond kijken we naar het grote plaatje van onze ontwikkeling als mensheid door de jaren heen en krijg je praktische tips en handvatten voor het nieuwe jaar.
Elvira van Rijn (1967) “Mijn bedrijf Maya wijsheid is ontstaan vanuit mijn passie voor de Tzolkin kalender en mijn wens om mensen bewust maken van hun kwaliteiten en drijfveren. Ik reik praktische handvatten aan om elke dag vanuit eigen kracht te leven, groeien en creëren.” Elvira is auteur van drie Maya wijsheid boeken en co-auteur van de Maya wijsheid creatie-kaarten.
www.mayawijsheid.nl

reserveren: www.spiritueelcafearnhem.nl