No Strings Attached

zo 13dec2020

Van 13:30 tot 14:30

Prijs 17,50

No Strings Attached is een spiksplinternieuw ensemble dat in 2019 is geboren. De musici spelen als professionele musici al jaren samen in de grote orkesten van Nederland.
“Onze namen? Elodia Climent España (dwarsfluit), Marleen Schuuring (hobo) en James Aylward (fagot) ... aangenaam!“
Feel your Senses is een innovatief project waar alles net anders loopt dan men gewend is. Samen en toch alleen (met 1,5 meter afstand) gaan we een muzikale reis maken. Maar het gaat ons om meer dan alleen de muziek, het gaat ons om de beleving. We vinden elkaar in de muziek, het lichtspel, het gesprek, het lachen, de spanning en anticipatie, de dynamiek in de zaal en onze fantasie.
De belofte: ervaar muziek op een nieuwe manier en kom in contact met jezelf, met anderen, met de werkelijkheid ‘het nu’, met je zintuigen en met een rijke muzikale traditie.
Tijdens onze concerten valt er veel te zien, te horen en te ruiken, praat je en lach je met ons en met elkaar én fantaseer je met ons mee. We laten werk van bekende maar vooral ook van minder bekende componisten horen en combineren dat met een creatieve enscenering . Een voorbeeld is onze muzikale begeleiding bij de korte stomme film ‘Hotel Eléctrico’. De muziek is klassiek en modern en heeft stukken met improvisatie.
Van Vivaldi naar Elaine Fine, een hele fijne beleving staat jou te wachten!

Reserveren: https://trionostringsattached.nl/tickets/