Renate Reijnders

vr 13dec2019

Liefdescollege

Van 20:30 tot 22:00

Prijs 15,00

LIEFDESCOLLEGE van en met Renate Reijnders (ook wel de ‘Nederlandse Ruby Wax’ genoemd), begint haar tournee in ons theater en is t/m april 2020 live te zien in de Nederlandse theaters met deze voorstelling. U wist niet dat er nog zoveel te leren viel. En te lachen. Over de liefde.
Tijdens het Liefdescollege van cabaretière Renate Reijnders regent het liefdestips en hilarische facts over de liefde. Een romantische avond voor mensen met een relatie en de happy singles. Het Liefdescollege is cabaret, show en college ineen. Een avond vol lach en leerstuipen. De voorstelling is doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk en wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken.
De Liefdesquiz komt natuurlijk ook aan bod: “Welke geur windt mannen op?” “Wie worden er vaker verliefd op het eerste gezicht, de mannen of de vrouwen?” en “Hoeveel procent van de Nederlanders denkt er wel eens over om z’n partner te vermoorden?”
- Neem vooral iemand mee die wel tips in de liefde kan gebruiken! -
Voor haar try-outs in Theater Paradijs kreeg ze al vier sterren. “Een absolute garantie voor een humorrijke en liefdevolle avond!”