The Hof Boomers-Huisband

do 06jun2024

Muziek uit de jaren '50, '60 en '70.

Van 20:00 tot 23:00

Prijs gratis - vrijwillige bijdrage

 

Liefhebbers van de Hof-Boomers Band kunnen hun hart weer ophalen.
De zeer ervaren en door de wol geverfde muzikanten brengen dan ook weer muziek uit de glorietijd van de Rock- en Popperiode. Niet toevallig ook de glorietijd van hun eigen jeugd.  Na het succes van het drukbezochte aprilconcert, hopen we ook nu weer op een grote toeloop en een even enthousiast publiek. De decibellen worden teruggebracht tot een aangenaam en oorstrelend niveau, waardoor ook onderlinge gesprekken mogelijk blijven en alleen het luistergenot een ‘Boost’ zal krijgen.
 
Vanaf 20.00 uur is de mogelijkheid tot luisteren, meezingen of dansen met die heerlijke muziek, uit die jaren ’50-’60 en ’70, die nooit meer uit ons collectieve geheugen zal verdwijnen.
 
De toegang is nog steeds gratis en reserveren niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen, zodat we als organisatie weten waar we aan toe zijn.
 
We hopen u dan ook weer snel te mogen begroeten tijdens dit ‘Boomersconcert’ met zoals altijd de uitvoerende musici: George van Heeteringen (drums), Jan Klop (basgitaar), Joop van der Linden (zang/slaggitaar) en Geert Scheijgrond (sologitaar).
 
Donderdag 6 juni om 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Entree gratis.
Reserveren: www.theaterhethof.nl

Entree: gratis

Reserveren: www.theaterhethof.nl

Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig.

Aantal plaatsen

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...