The Hof Boomers-Huisband

do 12okt2023

Muziek uit de jaren '50, '60 en '70.

Van 20:00 tot 23:00

Prijs gratis - vrijwillige bijdrage

De Hof-Boomers-Huisband geeft een concert op donderdag 12 oktober met de allergrootste hits uit de jaren ’50, ’60 en ’70 !

Na de zeer geslaagde en bijzonder enthousiast ontvangen concerten van vorig seizoen, kunnen alle liefhebbers van de band en hun muziek ook dit seizoen hun hart weer ophalen en meezingen, swingen en dansen in Theater Het Hof.

De formatie ‘Hof-Boomers-Huisband’ brengt muziek uit de glorietijd van o.a. de Stones, Beatles, Elvis Presley, CCR, Roy Orbison en Animals ten gehore. Vanaf 20.00 uur is er weer gelegenheid tot luisteren, meezingen of dansen met die heerlijke muziek uit dat creatieve tijdperk, dat nooit meer uit ons collectieve geheugen zal verdwijnen.

Alleen het aantal decibellen zal niet boven aangenaam niveau uitstijgen, waardoor ook onderlinge gesprekken mogelijk blijven en alleen het luistergenot een ‘Boost’ zal krijgen.

De toegang is gratis en reserveren niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen, zodat de organisatie weet waar ze aan toe is en niemand teleur hoeft te stellen.

De ‘Hof-Boomershuisband’ bestaande uit George van Heeteringen (drums), Jan Klop (basgitaar), Joop van der Linden (toetsen/slaggitaar) en Geert Scheijgrond (sologitaar) hopen u te mogen begroeten tijdens dit concert op deze bijzondere donderdagavond!