Verhalencafé

di 20mrt2018

Op dinsdag 20 maart is het World Storytelling Day en wij organiseren een Verhalencafé in Theater Het Hof in Arnhem!

Van 13:30 tot 16:30

Prijs 7,50

UITNODIGING VERHALENCAFÉ
Verhalencafés zijn gezellige bijeenkomsten waar je nieuwe mensen leert kennen en samen verhalen uitwisselt aan de hand van het 360 Verhalen bordspel. Een unieke manier om anderen (beter) te leren kennen en je eigen verhalen te vertellen. Onze Verhalencafés worden altijd bezocht door heel verschillende mensen zodat je verhalen kunt uitwisselen met diverse prachtige personen. Dat wordt een feestje!
Speciale gasten: Nourhan Badr, werkzaam bij het Openbaar Ministerie, culturele bruggenbouwer en kandidaat gemeenteraadslid. Tim Lenders, schrijver, Spoken Word artiest en mede oprichter van het Arnhemse collectief Mensen Zeggen Dingen.

Een ticket kost € 7,50. Je kunt je kaartje online bestellen via www.360stories.one
Is het bedrag een probleem voor je? Stuur dan even een mailtje naar wilma@taleswapper.com, we hebben een aantal vrijkaarten beschikbaar.

Voor wie: een Verhalencafé is een mooie bijeenkomst voor mensen die graag persoonlijke gesprekken met een beetje diepgang willen voeren. Een Verhalencafé biedt de mogelijkheid om je horizon te verruimen door mensen met heel verschillende achtergronden te ontmoeten.
Ook voor professionals in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven is een Verhalencafé niet alleen leuk om mee te maken, maar biedt het ook inspiratie om zelf op een nieuwe manier dialogen te voeren in je eigen organisatie.