VerhalenCirkel & Muziek – Karien Pieterse

di 18sep2018

Een moment van rust, voor een reis naar binnen.

Van 20:00 tot 22:00

Prijs € 15,00

Tijdens een ‘VerhalenCirkel’ leest Karien Pieterse voor uit de verhalen die zij de afgelopen jaren in meditatie en in afstemming ontving.
Het zijn beelden, innerlijke reizen en wijze teksten die zij als antwoorden op haar vragen en zoektocht door dit leven kreeg. Zij zegt hierover: “Deze liefdevolle, steunende en inspirerende antwoorden zijn een steun en warme hand op mijn pad. En niet alleen voor mij, zo is inmiddels gebleken.” Het voorlezen van de verhalen wordt afgewisseld met de mooie muziek van Maadzjique, gespeeld door Elsbeth Pieterse (dwarsfluit) en Eric Strijk (gitaar). Telkens treffend gekozen en daarom naadloos aansluitend bij de verhalen. Tijdens de ‘VerhalenCirkel’ bepalen de aanwezigen zelf, door het trekken van een kaartje, wélke verhalen er op de bijeenkomst voorgelezen worden. ‘Iedere keer weer, is het wonderlijk om mee te maken hoe passend de zo gekozen teksten zijn. Ik wens dat de humor, het licht en de liefde die uit deze verhalen spreken, ook jou mogen verwarmen.”
Voor meer informatie: www.praktijkeigenwijze.nl
Enkele citaten van deelnemers:
“…Een bijzondere ochtend. Met teksten en muziek die me diep raakten…”
“…Eerlijk gezegd kon ik me er van te voren geen voorstelling van maken. Maar wat heb ik genoten van de prachtige verhalen en muziek. En wat bijzonder dat de teksten - o.a. antwoorden op persoonlijke vragen van jou - me stuk voor stuk raakten alsof ze voor mijzelf waren geschreven…”
“…Daarnaast vond ik het ook zo bijzonder om ergens te komen waar ik niemand kende, en me na afloop toch zo met iedereen verbonden voelde. Openheid, warmte en respect, delen, zonder per se iets over jezelf te hoeven vertellen. De teksten leken voor iedereen persoonlijk geschreven te zijn…”
“…En wat bijzonder dat elke tekst die vandaag gekozen werd zo passend was voor álle aanwezigen. Precies aansloot bij het thema wat in ieders leven speelde. Graag tot een volgende keer…”

Reserveren: www.spiritueelcafearnhem.nl