Zomaar een cadeautje

vr 03sep2021

WEGENS GROOT SUCCES IN REPRISE: Een bijzondere relatiekomedie, gespeeld door Abeke Schreur, Jochem de Rooi en Joop van der Linden, ondersteund door livemuziek van o.a. George van Heeteringen en Jan Klop.

Van 20:15 tot 21:45

Prijs 17,50

De voorstellingenreeks in juli was zowel voor de spelers als het publiek een waar theaterfeest. Bijzonder gecharmeerd was men in het bijzonder over het toneelspel in combinatie met de livemuziek die gedurende de voorstelling meeloopt. "Wat een heerlijke voorstelling!"-  "Je wordt echt meegezogen in die jaren zestig - zeventig!"- "Een bijzonder ontspannen en cultureel uitje, van hoogstaand niveau." - "Dit is echt weer ouderwets genieten."

Om het bijwonen van de voorstelling nog meer glans en u nog meer waar voor uw geld te geven,  wordt na afloop van de voorstelling, een extra mini-concert door de 'Boomers-Hofband' gegeven. Muziek van rond die jaren zestig, waar u rustig naar kunt luisteren, meezingen of misschien zelfs wel mee swingen, als u dat wilt!  Gewoon omdat het weer mag en kan en wij het leuk vinden om te doen! - Dus... wat houdt u tegen? Reserveer en laat zien dat cultuur belangrijk is !!

Zomaar een Cadeautje speelt begin jaren 70, het begin van de vrouwenbeweging. Er zijn drie personages: Bea, haar voormalige vriend Freek en haar minnaar Peter. Bea en Peter zitten op een avond tevreden thuis, wanneer Freek inbreekt. Hij slaat Peter neer en weigert dan te vertrekken. Het blijkt al snel dat Bea Freeks werkreis naar het buitenland gebruikte om de relatie te verbreken, zoals ze al lang van plan was. Peter, haar nieuwe vriend en collega van het werk is nu bij haar ingetrokken. Freek weigert deze situatie te accepteren en Bea wordt gedwongen voor zichzelf te kiezen.

De voorstelling wordt gespeeld door Abeke Schreur,  Joop van der Linden en Jochem de Rooi, met muzikale omlijsting door o.a. door George van Heeteringen en Jan Klop. We hopen van harte u op een van deze speeldagen weer te mogen begroeten in ons theater.

Regels en voorwaarden om de voorstelling bij te kunnen wonen.

Tijdens de voorstelling zoveel mogelijk de anderhalvemeter regel in acht nemen. Dat is alles!

Wij zorgen voor een uitstekende luchtventilatie en voldoende afstand tussen de tafeltjes, zodat u onbekommerd kunt genieten van deze bijzondere muzikale theatervoorstelling in ons theater.